خبر اندوهناک درگذشت استاد دکتر احمد عبدالله زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، موجب تأسف و تألم دانشجویان، اساتید و همکاران و دوستان و جامعه علمی شد.
زنده یاد دکتر عبدالله زاده بارفروش، از اعضای هیأت علمی ممتاز و استاد پیشکسوت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آثار، مقالات و خدمات علمی فراوانی در حوزه مهندسی کامپیوتر از خود به یادگار نهاده اند که بی تردید خدمات ارزشمند و ماندگار این استاد فرزانه به روزگار خواهد پایید.
ضایعه جبران ناپذیر فقدان این استاد نستوه و پرتلاش را به جامعه علمی ـ مهندسی و اساتید فرهیخته رشته کامپیوتر دانشگاه های کشور، دوستان و دانشجویان گرامی و خانواده داغدار و معزای آن مرحوم، تسلیت می‌گوییم و از پیشگاه خداوند رحمان برای آن فقید سعید، رحمت، مغفرت واسعه و برای سایر بازماندگان محترم آن مرحوم، بردباری مسئلت می‌نمایم.
گروه مهندسی کامپیوتر