در روز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ مراسم نکوداشت استاد برجسته و پیشکسوت گروه مهندسی کامپیوتر جناب آقای دکتر نقیب زاده در آمفی تئاتر خیام دانشکده مهندسی برگزار گردید.

در ابتدا دکتر واحدیان مدیر محترم گروه مهندسی کامپیوتر هدف از برگزاری این مراسم را در نکوداشت استاد برجسته گروه کامپیوتر دکتر محمود نقیب زاده اذعان کردند و از زحمات این استاد گرانقدر در طول این سال‌ها تشکر نمودند. در ادامه آقای دکتر شعبانی معاون محترم آموزشی دانشگاه به نمایندگی از هیات رئیسه دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند و از مقام شامخ استاد بخصوص شخص دکتر نقیب زاده که از بزرگان و پایه‌گذاران گروه مهندسی کامپیوتر‌ در دانشگاه فردوسی هستند، یاد نمودند. همچنین آقای دکتر شریعتی رئیس محترم دانشکده مهندسی نیز ضمن تبریک هفته سرآمدی و روز استاد، از دوران تحصیل و شاگردی در  محضر دکتر نقیب زاده نقل خاطره نمودند. در ادامه مراسم کلیپی از مصاحبه با دکتر نقیب زاده و همچنین تشکر شاگردان ایشان که امکان حضور در مراسم نداشتند، پخش گردید. در پایان مراسم دکتر نقیب زاده به صورت فشرده به تاریخ شفاهی دوران تحصیل خود در دانشگاه مشهد، بورس تحصیلی و حضور در دانشگاه به عنوان استاد و معلم اشاره نمودند. این مراسم با اهدا لوح یاد بود از طرف هیئت رئیسه دانشکده مهندسی، گروه مهندسی کامپیوتر و رئیس دانشکده ریاضی و همچنین افتتاح سالن شورای گروه مهندسی کامپیوتر که به نام دکتر نقیب زاده مزین شده است به پایان رسید.

فیلم ضبط شده مراسم را از اینجا و خلاصه مراسم را از اینجا دانلود نماييد.

photo_2023-05-07_14-58-52.jpg

photo_2023-05-07_14-58-52_3.jpg